Viktor, Oskar, Martina & Robert

Elvira

Julia

Familjen Sannefur/Olsson

Alan & John

Adrian

Oskar

Elvira

Klara, Alice & Ebba

Malin

Noa, Ellen & Vilja

Siri, Adam, August & Sara

Leo

Nora

Vilgot

Hannes & Elsa

Alan & John

Klara

Erik, Marie & Johan

Hugo & Ville


Liv & Wilmer

Edvin & Alvar

Oskar & Albert

Lovalisa

Viktor

Astrid

REKLAM

Hallbergs Guld

Buy My Outfit

ÖVRIGA PORTRÄTT

Jean Ludvig ”Ludde” Rönnberg

Fabrizio Moretti, The Strokes

Darin

AnnaSara Dahrén, Northern Safari

Chris Garver, Miami Ink

Henrik Lundqvist, NY Rangers

Babyveck

What´s your dream – 135th Street handlar om människor och deras framtidsdrömmar. Bilderna togs våren 2008 på 135:e gatan och sjunde avenyn i Harlem, New York.

Jackie Soo, 25, studerande

– Jag vill inte behöva välja mellan att göra karriär och bli en bra mamma, jag vill ha både och. Men först måste jag hitta den stora kärleken och det är inte lätt här i New York.

Sirvilla Robinson, 53, förtidspensionär

– Jag drömmer om Harlem som det var för åratal sedan. Det har förändrats mycket, småföretagen har inte en chans att överleva de stora kedjorna och fattiga människor måste flytta eftersom allt blir dyrare. Det är så synd.

Ivan Israel Beltran, 23, modell och skådespelare

– Min dröm är att aldrig sluta utmana mig själv och att jobba med gränsen mellan vad jag är och vad jag kan bli. Därför är skådespeleri så viktigt för mig.

King David, 77, pensionär

– Jag vill bli en känd bluessångare. Jag jobbade som chaufför i många år och skjutsade omkring framgångsrika människor. En dag bestäme jag mig för att bli som dem och började sjunga blues istället. Kanske kommer jag aldrig slå igenom, men  jag är nöjd så länge jag kan göra det jag älskar.

Freddy White, 35, arbetslös

– Jag vill skriva en bok om mitt liv och påverka situationen för hemlösa människor. Jag har avtjänat lång tid i fängelset och sedan jag blev en fri man har jag haft svårt att anpassa mig till samhället. Har man inga pengar i det här landet räknas man inte. Men livet kunde vara värre, jag är i alla fall tacksam att jag lever.

Eliza Colby, 23, sångerska

– Jag vill vara överallt, hela tiden, och vara den häftigaste människan någonsin!

Eric Booka, 13, studerande

– Jag vill bli en känd r&b-sångare eller producent. Då skulle jag köpa ett fint hus till mig och min framtida fru.

Katarina Nilsson, 29, affärsstuderande

– Jag vill ha en stor familj, här i Harlem. Jag flyttade hit för ett par år sedan och drömmer om att stanna eftersom människorna här är mindre fördomsfulla än där jag växte upp. Här finns en stark gemenskap och förståelse som man sällan ser någon annanstans.

Carlos Riviera, 40, kyrkovaktmästare

– Min familj bor i Puerto Rico och jag drömmer om att kunna flytta hem till dem. Men just nu måste jag fortsätta att jobba här för att kunna försörja dem.

Seven Kennie, 35, stylist och författare

– Jag vill påverka människors syn på världen och berätta för dem att livet inte bara är svart och vitt. Därför vill jag arbeta med dokumentärer, jag gör gärna en film om kvinnor i fängelse eller om kvinnor vars män sitter i fängelse.

.

Emanuel Martinez, 21, vakt (+ Ania, 3)

– Jag vill jobba med r&b. Men jag vill inte bli känd eftersom jag vet att jag inte skulle klara pressen. Framgång drar med sig problem – ju populärare man är, desto fler problem får man.


Kategorier


%d bloggare gillar detta: